Цена 599лв

single image

Една фраза - много клиенти!

Процесът отнема между 4 и 8 седмици. Ние ще оптимизираме структурата, съдържанието и кода на вашия уебсайт, за да се уверим, че е безупречен при сканиране от Google. Ще свържем вашия сайт с нашия акаунт за уеб администратори в Google и ще добавим ръчно всички страници в индекса на Google.


Във втората и същинска фаза ще открием най-подходящата фраза за вашата ниша, която ще е съобразена с броя на търсенията в интернет както и с конкуренцията ви. Когато фразата е избрана ние ще започнем процеса на изграждане на backlinks(връзки отдруги страници към вашата).

СЕО ФРАЗА 

Установяване на най-подходящата фраза за вашия бизнес и изграждане не разнообразни и качествени връзки към вашата страница. Изграждането на връзките е най-важната и трудоемка част в процеца на оптимизиране и може да отнеме няколко месеца. Подобряването на класирането в Google Search на страницата обикновенно започва след шестата седмица и може да продължи още две, три седмици. Услугата включва "СЕО Стандарт".

Заплащането е еднократно на една фраза, която в най-честия случай съдържа 2-3 ключови думи.


 • Създаване на специална landing страница
 • Изграждане на връзки
 • Включва още

  • Анализ на уебсайтът
  • Проучване на ключови думи
  • Оптимизация на структирата на сайта
  • Създаване на подходящи meta тагове
  • Оптимизация на заглавните тагове
  • Оптимизация на URL адресите
  • Оптимизация на медиа
  • Създаване на XML карта
  • Оптимизация на robots.txt
Безплатен Уебсайт Одит
[Form audit1 not found!]

Ще бъда ли на първа страница?

В най-честия случай отговорът е: Да. Въпреки че правим всичко възможно за да подобрим видимостта и класирането ви в Google не винаги можем да гарантираме, че уебсайтът ви ще се излезе на първата страница. Има много фактори, които трябва да се вземат предвид - конкуренцията е един от тях.

Ние ще ви информираме за вероятността за успех преди да започнем работа по избраната SEO услуга.

Какво е СЕО?

single image

SEO - Search Engine Optimization


Накратко оптимизация за търсачки или „СЕО“ е процесът за подобряване на обема или качеството на трафика към уебсайт от търсачки като Google, Bing или Yahoo чрез „естествени“ или неплатени резултати от търсенето. Иначе казано, даден уебсайт да може да се намери в търсачките за думи и фрази, свързани с това, което сайтът предлага.

Процесът на оптимизиране има два стадия: On-page & Off-page.

1. On Page / Оптимизация на страницата

Оптимизация на кодa и структурата на страницата. Google и други търсачки сканират вашия уебсайт, за да изтеглят информация и се опитват да си съставят картина за какво се отнася вашият уебсайт и на кого той ще се хареса. Подобрявайки уеб архитектурата, можем да улесним Google да "опознае" вашия сайт и да получи правилната информация.


2. Off Page / Оптимизация извън страницата - Link Building

"Off-page SEO" се отнася до действия, предприети извън вашия собствен уебсайт, за да повлияят на класирането ви в страниците с резултати от търсачките.

Изграждането на интернет връзки(backlinks) е в основата на всяка СЕО оптимизация. Търсачките използват връзки като индикации за качеството на свързаното съдържание, така че сайтът с много качествени връзки с обикновено се класира по-добре от иначе подобен сайт с по-малко връзки. Тук е момента да споменем, че връзките трябва да са разнообразни и от качествени източници(сайтове).

Например, ако имате дентална клиника в Пловдив и искате повече пациенти да посещават вашия здравен център, ние можем да помогнем. Местната дентална практика може да се възползва от по-голяма видимост при търсенето на ключови думи като „дентална клиника Пловдив“ и други подобни фрази. Тези търсения могат да помогнат за привличане на нови пациенти до вашия медицински център. Ние сме експерти и можем да помогнем, като приложим най-новите стратегии, за да спечелите повече клиенти и печалба.

Сеопиксел лого

СЕОПИКСЕЛ специализира в уеб дизайн и онлайн маркетинг за малкия и среден бизнес. Нашата цел е да създадем атрактивни уебсайтове, които се класират високо в Google Search. 

Още за нас

Адрес

 •   Улица Георги Трингов 6
       Пловдив, България   
 •   (+359) 0877 635 689
 • hello@seopixel.bg
Онлайн Чат

 

Можете също да се свържете с нас по имейл. Ще Ви отговорим в рамките на 24 часа през цялата година!