Въпроси (FAQ)

Често Задавани Въпроси

 

Какво означава СЕО?

Оптимизация за търсачки или „SEO“ е процесът за подобряване на обема или качеството на трафика към уеб сайт от търсачки като Google, Bing или Yahoo чрез „естествени“ или неплатени резултати от търсенето. Иначе казано, дейността на осигуряването на уебсайт може да се намери в търсачките за думи и фрази, свързани с това, което сайтът предлага. В много отношения това е просто контрол на качеството на уебсайтовете.

Какво е домейн име?

Преди да можете да стартирате уебсайт, имате нужда от име на домейн!

Домейн може да бъде името на вашия сайт. Името на домейн не е нещо физическо, което можете да докоснете или видите. Това наистина е просто низ от символи, които предлагат на уебсайта ви идентичност (да, име, подобно на хора и фирми).

Ето няколко бързи примера: Google.com е име на домейн, както и Alexa.com, Linux.org и Yahoo.co.uk

За да имате личен домейн, трябва да регистрирате вашия домейн с регистратор на домейни.

Какво е PPC & Google Adwords

Ако сте нов в света на маркетинговия маркетинг за търсене или просто искате просто описание на английски език на някои фрази и инструменти в цифров вид, тогава ще стигнете до правилното място.

Не е необходимо да чакате новият ви сайт да работи по органичен начин в класацията. Чрез използването на платено търсене можете да видите незабавни резултати и той не е толкова труден за използване или скъп, колкото може би си мислите.

Платено търсене
Платеното търсене е терминът, който използваме за реклама в списъците на търсачката. Те обикновено се появяват в горната част на SERP или отстрани и все повече приличат на органични резултати. В момента Google поставя върху тях малък жълт етикет „Реклама“.

Научете повече...

Възможно ли е разсрочено заплащане?

Да, ако проектът ви е голям, например онлайн магазин с много артикули, е възможно цената да се разсрочи в порядъка на няколко месеца или докато трае самия проект.

Колко време отнема изкачването на един сайт до първа страница?

Времевата рамка се определя от размера на вашия уеб сайт и сложността на дизайна на вашия сайт. Ние се стремим да завършим вашия проект след около 2-6 седмици след получаване на цялата необходима информация.

СЕО проектите могат да продължат до 3 месеца в зависимост от това до колко са конкурентоспособни избраните от вас ключови думи. 

Сеопиксел лого

СЕОПИКСЕЛ специализира в уеб дизайн и онлайн маркетинг за малкия и среден бизнес. Нашата цел е да създадем атрактивни уебсайтове, които се класират високо в Google Search. 

Още за нас

Адрес

  •   Улица Георги Трингов 6
         Пловдив, България   
  •   (+359) 0877 635 689
  • hello@seopixel.bg
Онлайн Чат

 

Можете също да се свържете с нас по имейл. Ще Ви отговорим в рамките на 24 часа през цялата година!