СЕО Цени: Колко Струва Сео Услуга през 2020?

СЕО Цени: Колко Струва Сео Услуга през 2020?

Ако искате да увеличите трафика на уебсайта си, да достигнете до повече клиенти и да увеличите продажбите си, оптимизацията за търсачки (СЕО) може да помогне. Когато става въпрос за избор на СЕО фирма и реализиране на СЕО стратегии, вероятно ще искате да знаете каква е цената и как се определя тя.

На тази страница ще погледнем средната цена на СЕО през 2020 г., така че знаете какво да очаквате да платите, за да работите с фирма като нас.

прочети повече..
Видео Маркетинг - Изключително Ефективно Оръжие за Маркетинг

Видео Маркетинг - Изключително Ефективно Оръжие за Маркетинг

 

Видео ангажира дори най-мързеливите купувачи

Видео е чудесен инструмент за учене, но също така е супер лесен за консумация. Днешният живот е твърде натоварен, за да има време да чете дълги описания на продуктите или да се рови дълбоко в услугите. Съвременният клиент иска да види продукта в действие. Предпочитанието за видео е една от най-важните движещи сили за използване на видео в маркетинга ви за съдържание.

 

прочети повече..
2020 СЕО тактики за успешна година

2020 СЕО тактики за успешна година

SEO индустрията е огромна и определени неща винаги ще останат същите. Независимо дали се използват съответните ключови думи в заглавията или се пише добро мета описание за вашата публикация, трябва да го считате за приоритет оптимизирането за мобилния потребител.

Тази година Google ще продължи да бъде крайната дестинация при търсене за огромна част от потребителите в интернет и основните SEO тенденции за 2020 г. ще са повлияни от най-новия Google алгоритъм - BERT. Уверете се, че следвате 2020 СЕО насоките, за да класирате уебсайта си на върха в резултатите от търсенето.

прочети повече..
Локалното СЕО се изменя

Локалното СЕО се изменя

Голям брой от SERP търсения с нулев клик са локални търсения. Резултатите са показани на SERP, които се наричат ​​Local Packs. В случай на устройства, един локален пакет може да заема много място, тъй като целият SERP се показва на потребителите.

 

прочети повече..

Сеопиксел лого

СЕОПИКСЕЛ специализира в уеб дизайн и онлайн маркетинг за малкия и среден бизнес. Нашата цел е да създадем атрактивни уебсайтове, които се класират високо в Google Search. 

Още за нас

Адрес

  •   Улица Георги Трингов 6
         Пловдив, България   
  •   (+359) 0877 635 689
  • hello@seopixel.bg
Онлайн Чат

 

Можете също да се свържете с нас по имейл. Ще Ви отговорим в рамките на 24 часа през цялата година!